Faqtum Fastighetsutveckling AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Faqtum Fastighetsutveckling AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Faqtum Fastighetsutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Faqtum Fastighetsutveckling AB är momsregistrerat sedan2001-03-16 och har organisationsnummer 556602-0946.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-128760 alternativt besöka eller skicka post till Faqtum Fastighetsutveckling AB på följande adress Grand Prix v. 145, 246 50, Löddeköpinge.

Faqtum Fastighetsutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-16.

I Faqtum Fastighetsutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Anduri Lundgren, Astrid Catharina som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom det fastighetsekonomiska och -rättsliga området, bedriva värdepappersförvaltning, förvärva, bebygga, äga och förvalta tomträtt och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.