R. Jörgensen Byggkonsult AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva projektanalys, projekt- och byggledning, projektuppföljning och projektering samt köpa, sälja, förmedla, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för R. Jörgensen Byggkonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är R. Jörgensen Byggkonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-11-24 så skapades R. Jörgensen Byggkonsult AB och företaget är har F-skattsedel R. Jörgensen Byggkonsult AB har haft det sedan 2000-12-14.

R. Jörgensen Byggkonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556601-2463 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är R. Jörgensen Byggkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med R. Jörgensen Byggkonsult AB så går det att nå dem via telefon på 040-137090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom R. Jörgensen Byggkonsult AB är Jörgensen, Ronny Werner som är född 1947 och har titeln VD, Jörgensen, Eva Margret som är född 1949 och har titeln Vice VD, Jörgensen, Ronny Werner som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörgensen, Eva Margret som är född 1949 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln HuvudansvarigrevisorResursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .