Mindroute Software AB

Skåne län

Information

Mindroute Software AB är ett bolag som finns i Malmö. I Mindroute Software AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Hans Rickard Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Jan Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Krona, Per Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mindroute Software AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mindroute Software AB på telefon 040-191030.

Bolaget skall bedriva rörelse och tjänster med datarelaterade produkter samt handel med aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mindroute Software AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mindroute Software AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mindroute Software AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-21 och Mindroute Software AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mindroute Software AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Mindroute Software AB har 556601-0715 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.