Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB

Skåne län

Information

Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-12-14.

Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-11-24. Men sedan 2000-12-14 så har Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rönnviksg. 13, 213 74, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-221830.

Malmö arbetar för att verksamheter som Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall självt eller genom dotterbolag bedriva mekanisk tillverkning, svarvning, fräsning, borrning, svetsning och montering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB och det är följande personer, Svensson, Einar Anders Jonny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hochfellner Svensson, Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonny Svensson Mekaniska i Malmö AB är 556600-7257.