Granviksgården AB

Skåne län

Information

Granviksgården AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Granviksgården AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Granviksgården AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Granviksgården AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Granviksgården AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Förstadsg. 2, 211 43, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6310632.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Granviksgården AB Privat, ej börsnoterat.

Granviksgården AB har idag 556600-3496 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Granviksgården AB

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom fastighets-, restaurang- och nöjesbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Granviksgården AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nobel, Gustaf Tage som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsgården, Thomas Hans Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Malmberg, Agneta Catarina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Jonas Peter som är född 1976 och har titeln Delgivningsbar person, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.