Viovision Butiks AB (Specsavers Optik)

Skåne län

Information

Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) har haft sedan 2000-12-14. Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) så kan ni göra det genom att skicka er post till Norreg. 2, 241 33, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-60633.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) Privat, ej börsnoterat.

Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) har idag 556600-3140 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Viovision Butiks AB (Specsavers Optik)

Bolaget skall bedriva verksamhet inom optik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Viovision Butiks AB (Specsavers Optik) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wagermark, Jonas Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Elensi, Maria Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .