Terrazzo Er stengolvspartner AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Terrazzo Er stengolvspartner AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Terrazzo Er stengolvspartner AB är ett av dem. Statusen för Terrazzo Er stengolvspartner AB är att Bolaget är aktivt.

Terrazzo Er stengolvspartner AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Terrazzo Er stengolvspartner AB ska trivas.

Terrazzo Er stengolvspartner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva slipning, renovering och djuprensning av marmor-, terazzo- och naturstenstrappor, väggbeklädnader och golv ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Terrazzo Er stengolvspartner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Terrazzo Er stengolvspartner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Terrazzo Er stengolvspartner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-924539.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Terrazzo Er stengolvspartner AB är Svensson, Gert Dane som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindhe, Hans Tore Conny som är född 1950 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Terrazzo Er stengolvspartner AB har 556600-3025 som sitt organisationsnummer.