Löfmarck & Skog Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva musikstudioverksamhet liksom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Löfmarck & Skog Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Löfmarck & Skog Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-10-10 så skapades Löfmarck & Skog Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Löfmarck & Skog Aktiebolag har haft det sedan 2000-12-14.

Löfmarck & Skog Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556598-7269 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Löfmarck & Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Löfmarck & Skog Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-6808919 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Löfmarck, Carl Jacob -Skog, Bengt Olle -Skog, Bengt Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Löfmarck & Skog Aktiebolag är Skog, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfmarck, Carl Jacob som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Bengt Olle som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .