Hans Vänner AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hans Vänner AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Hans Vänner AB är ett av dem. Statusen för Hans Vänner AB är att Bolaget är aktivt.

Hans Vänner AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Hans Vänner AB ska trivas.

Hans Vänner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Vänner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Hans Vänner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hans Vänner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8504430.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hans Vänner AB är Andersson, Hans Henning som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Ivar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Hans Vänner AB har 556598-6345 som sitt organisationsnummer.