Backa Städ och Fastighetsservice AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Backa Städ och Fastighetsservice AB. Det finns flera företag som liknar Backa Städ och Fastighetsservice AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2000-10-19 så har Backa Städ och Fastighetsservice AB varit registrerat. Idag är Backa Städ och Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Backa Städ och Fastighetsservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Paulsg. 10, 214 46, Malmö. Vi ni istället prata med Backa Städ och Fastighetsservice AB så kan ni göra det på 070-5728024.

Bolaget skall utföra tjänster inom städbranschen som städning, fönsterputsning, sanering, golvvård, mattvätt och inom byggbranschen utföra fastighetsservice, idka handel som grossist inom städbranschen med tillhörande produkter, bedriva handel med värdepapper, bedriva häst-och sportverksamhet och därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Bengt Ingvar som är född 1946 och har titeln Likvidator, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Backa Städ och Fastighetsservice AB har 556598-2096 som sitt organisationsnummer.