Carbonia Composites AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva produktion, konstruktion och konsultation inom armerad plast och kompositbranschen, samt därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall bedrivas inom produktområden med teknisk mekanisk höjd och eller innovativa materialkombinationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carbonia Composites AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Carbonia Composites AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-10-27 så skapades Carbonia Composites AB och företaget är har F-skattsedel Carbonia Composites AB har haft det sedan 2000-11-21.

Carbonia Composites AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

556598-2088 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Carbonia Composites AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Carbonia Composites AB så går det att nå dem via telefon på 040-370870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carbonia Composites AB är Blomberg, Tobias Fredrik som är född 1968 och har titeln VD, Blomberg, Tobias Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Rut Ann-Kristin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .