EWP Windtower Production AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och EWP Windtower Production AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EWP Windtower Production AB är ett av dem. Statusen för EWP Windtower Production AB är att Bolaget är aktivt.

EWP Windtower Production AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-09-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EWP Windtower Production AB ska trivas.

EWP Windtower Production AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja ståltorn och andra komponenter till vindkraftverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EWP Windtower Production AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är EWP Windtower Production AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med EWP Windtower Production AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-107600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Aloysius Wobben, Aloys Bernard -Kettwig, Hans-Dieter -Peters, Klaus Franz-Harri Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med EWP Windtower Production AB är Abrahamssom, Bo Fritz Thomas som är född 1955 och har titeln Extern VD, Aloysius Wobben, Aloys Bernard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grip, Hans Bertil som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Kettwig, Hans-Dieter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Peters, Klaus Franz-Harri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stolpe, Bill Gilbert Valdov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantStröm, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

EWP Windtower Production AB har 556597-8813 som sitt organisationsnummer.