Augmenta Invest AB

Skåne län

Information

Augmenta Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Augmenta Invest AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Augmenta Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Augmenta Invest AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Augmenta Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Klockarev. 37, 236 36, Höllviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8450342.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Augmenta Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Augmenta Invest AB har idag 556597-8193 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Augmenta Invest AB

Bolaget skall investera i företag medelst aktieköp och ledningsresurser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Augmenta Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Laufeld, Hans som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Augustsson, Kurt Artur som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckeman, Claes Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cremon, Mats Sone Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Bengt Göran Wilhelm som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gejde, Carl Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotGrosskopf, Göran Josef som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Gustafsson, Inger Anette som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jybe, Per Lennart Christer som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotMårtensson, Claes Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Jan Erik Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotSkoglösa, Göran Harald som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotVernberg, Bengt Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotWaldemarsson, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotKjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.