Andersson & Nordqvist Management AB

Skåne län

Information

Andersson & Nordqvist Management AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Andersson & Nordqvist Management AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Andersson & Nordqvist Management AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-02.

Andersson & Nordqvist Management AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-01-11. Men sedan 2001-03-02 så har Andersson & Nordqvist Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lodg. 19, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Andersson & Nordqvist Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-530350.

Malmö arbetar för att företag som Andersson & Nordqvist Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Andersson & Nordqvist Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena management och försäljning samt äga och förvalta lös och fast egendom och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Andersson & Nordqvist Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Andersson & Nordqvist Management AB och det är följande personer, Nordqvist, Lars Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nordqvist, Anne Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Andersson & Nordqvist Management AB är 556597-6478.