E-M i Malmö AB

Skåne län

Information

556596-8251 är organisationsnummer för företaget E-M i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E-M i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som E-M i Malmö AB finns i.

E-M i Malmö AB har varit registrerat sedan 2000-09-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för E-M i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

E-M i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E-M i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med E-M i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kilian Zollsg. 5 A, 217 56, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med möbler, kristall, heminredning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E-M i Malmö AB och det är Hedlund, Carl Georg som är född 1944 och har titeln Suppleant,