Tigran Technologies AB (publ)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva forskning, utveckling, patentering av metoder, läkemedel och medicinsk utrustning, allt inom medicin, dentalvård och medicinsk och dental teknik, tillverkning, för- säljning och marknadsföring av produkter inom samtliga dessa områden samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tigran Technologies AB (publ) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Tigran Technologies AB (publ) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-08-30 så skapades Tigran Technologies AB (publ) och företaget är har F-skattsedel Tigran Technologies AB (publ) har haft det sedan 2000-11-06.

Tigran Technologies AB (publ) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556596-4417 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Tigran Technologies AB (publ) Publikt bolag och det finns många företag som är Publikt bolag i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tigran Technologies AB (publ) så går det att nå dem via telefon på 040-6501665 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Sellert, Björn Nils Ola Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tigran Technologies AB (publ) är Sellert, Björn Nils Ola som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Österlund, Jan-Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bjursten, Lars Magnus Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Chambers, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyngstadaas, Ståle Petter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Sven Erik Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotWilliamsson, Anders Fredrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alm Andersson, Camilla Iréne som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.