Nemco AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Nemco AB. Det finns flera bolag som liknar Nemco AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nemco AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-09-07 så har Nemco AB varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nemco AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Nemco AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nemco AB så kan ni göra det på 040-219551.

Bolaget skall driva tillverkning av och handel med produktions- och förpackningsmaskiner inom mejeri- och slakteriindustrin.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Keldsen, Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsen, Erik Kastberg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsgaard, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gildéus, Lars-Göran Edvin som är född 1950 och har titeln Delgivningsbar person, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Nemco AB har 556596-3617 som sitt organisationsnummer.