MBL Städservice AB

Skåne län

Information

MBL Städservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där MBL Städservice AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MBL Städservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MBL Städservice AB har haft sedan 2000-09-12. MBL Städservice AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MBL Städservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Johan Krulls g. 9, 215 81, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2438307.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är MBL Städservice AB Privat, ej börsnoterat.

MBL Städservice AB har idag 556595-7817 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för MBL Städservice AB

Bolaget skall idka städservice samt därmed förenlig verksamhet.

I MBL Städservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Mona Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Christel Birgitta Jeanette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .