Cydonia Development AB

Skåne län

Information

Cydonia Development AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Cydonia Development AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cydonia Development AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cydonia Development AB har haft sedan 2000-09-12. Cydonia Development AB har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cydonia Development AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ångbåtsbron 1, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6654600.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cydonia Development AB Privat, ej börsnoterat.

Cydonia Development AB har idag 556595-6637 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Tönnesson, Alf Lennart är den som för stunden ansvarar för Cydonia Development AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förlags-, postorder- och samlarverksamhet, bedriva handel med värdepapper samt äga aktier i bolag med likartad verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Cydonia Development AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tönnesson, Alf Lennart som är född 1940 och har titeln VD, Tönnesson, Alf Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tönnesson Lundqvist, Lollo C E som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tönnesson, Alf Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Willfors, Hans Magnus som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .