Accuride International AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet beträffande försäljning av kullagrade glidskenor för inredningsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Accuride International AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Accuride International AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-07-20 så skapades Accuride International AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556595-1893 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Accuride International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Accuride International AB så går det att nå dem via telefon på 040-101353 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Accuride International AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .