Restaurang Hung Sing AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangveksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Restaurang Hung Sing AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Restaurang Hung Sing AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-08-15 så skapades Restaurang Hung Sing AB och företaget är har F-skattsedel Restaurang Hung Sing AB har haft det sedan 2000-09-12.

Restaurang Hung Sing AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-12

556594-5259 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Restaurang Hung Sing AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Hung Sing AB så går det att nå dem via telefon på 040-231200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Restaurang Hung Sing AB är Phan, Thi Kim Thuy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nguyen, The Huynh som är född 1971 och har titeln Suppleant, Thore, Carl Kristian som är född 1968 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .