Neurocur AB

Skåne län

Information

Neurocur AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Neurocur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gatchev, Jan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gatcheva, Irina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Neurocur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Neurocur AB på telefon 040-987000.

Bolaget skall bedriva sjukvård i privatmottagning samt därmed förenlig verksamhet, försäljning av läkemedel, äga och förvalta fast egendom samt bedriva handel med värdepappper.

Idag är Neurocur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Neurocur AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Neurocur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-06 och Neurocur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Neurocur AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Neurocur AB har 556594-3007 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.