LGF Packaging Sweden AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter LGF Packaging Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar LGF Packaging Sweden AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2000-07-06 så har LGF Packaging Sweden AB varit registrerat. Idag är LGF Packaging Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LGF Packaging Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hjälmareg. 3, 211 18, Malmö. Vi ni istället prata med LGF Packaging Sweden AB så kan ni göra det på 040-6981160.

Bolaget ska självt eller genom dotterbolag bedriva utveckling, produktion, trading och försäljning av konsumentförpackningar till den Nordiska sprit bryggeri- och livsmedelsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grimling, Conny Evert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Svante Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Enegren, Mats Lennart som är född 1957 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

LGF Packaging Sweden AB har 556594-2231 som sitt organisationsnummer.