Anders Ingvarsson Reportage AB

Skåne län

Information

Anders Ingvarsson Reportage AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Anders Ingvarsson Reportage AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Ingvarsson Reportage AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-01.

Anders Ingvarsson Reportage AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-07-07. Men sedan 2000-09-01 så har Anders Ingvarsson Reportage AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Förstadsg. 32, 211 43, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Ingvarsson Reportage AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-126700.

Malmö arbetar för att bolag som Anders Ingvarsson Reportage AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Ingvarsson Reportage AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva journalistisk verksamhet och informationsverksamhet inom företrädesvis områdena teknik, ekonomi, utbildning och forskning samt ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Ingvarsson Reportage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Ingvarsson Reportage AB och det är följande personer, Ingvarsson, Anders Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Karin Eva Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Malin Birgitta som är född 1970 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Ingvarsson Reportage AB är 556593-5367.