NGC Racing AB

Skåne län

Information

NGC Racing AB är en verksamhet som finns i Malmö. I NGC Racing AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ilijason, Ive Ivica som är född 1961 och har titeln VD, Ilijason, Ive Ivica som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkynen, Päivi Katriina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, JHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NGC Racing AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NGC Racing AB på telefon 070-6761482.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva import och export av racing och stylingprodukter för motorfordon, främst motorcyklar, samt bedriva roadracingstall och därmed förenlig verksamhet.

Idag är NGC Racing AB av bolagstypen Aktiebolag.

NGC Racing AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NGC Racing AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och NGC Racing AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NGC Racing AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

NGC Racing AB har 556593-5102 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.