Limhamnshus Vessinge AB

Skåne län

Information

556593-1275 är organisationsnummer för företaget Limhamnshus Vessinge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Limhamnshus Vessinge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Limhamnshus Vessinge AB finns i.

Limhamnshus Vessinge AB har varit registrerat sedan 2000-06-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Limhamnshus Vessinge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-21.

Limhamnshus Vessinge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Limhamnshus Vessinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Limhamnshus Vessinge AB så kan ni göra det på telefon genom 040-369030 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 49, 216 14, Limhamn

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fast och lös egendom, fastighetsförvaltning avseende fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Limhamnshus Vessinge AB och det är Hagman, Lars Erik Lennart som är född 1966 och har titeln VD, Hagman, Lars Erik Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Beckman, John Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Beckman, Ebba Solweig Viktoria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor