Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB

Skåne län

Information

Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strandmark, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln VD, Strandmark, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandmark, Erik Oskar som är född 1969 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB på telefon 040-155124.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på anläggnings- och rörkonstruktion mot industrin samt därmed förenlig verksamhet. Förutom renodlade konstruktionsuppdrag skall även projektledning och utredningsarbeten ingå i verksamheten. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Idag är Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-31 och Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-31.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Strandmarks Energi & Anläggningsteknik AB har 556592-1482 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.