The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är ett av dem. Statusen för The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är att Bolaget är aktivt.

The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) ska trivas.

The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang- och nattklubbs- verksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-101620.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) är Storm-Pallesen, Ull Kim som är född 1972 och har titeln VD, Storm-Pallesen, Ull Kim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Per som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kjems, Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Clemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

The Mayfair Hotel Malmö AB (Ramada Mayfair Hotel) har 556591-2408 som sitt organisationsnummer.