Mirakel Software Development i Malmö AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Mirakel Software Development i Malmö AB. Det finns flera företag som liknar Mirakel Software Development i Malmö AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mirakel Software Development i Malmö AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-12 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-05-15 så har Mirakel Software Development i Malmö AB varit registrerat och sedan 2000-09-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mirakel Software Development i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Mirakel Software Development i Malmö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Söderg. 13, 211 34, Malmö. Vi ni istället prata med Mirakel Software Development i Malmö AB så kan ni göra det på 070-7608628.

Bolaget skall bedriva produktutveckling samt konsultation inom IT med fokus på lösningar för Windowsmiljö och trådlös kommunikation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fornek, Nils Alf Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Bertil Fredrik Joakim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Anders Seth Martin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Karlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Mirakel Software Development i Malmö AB har 556591-1020 som sitt organisationsnummer.