CompWell Aktiebolag

Skåne län

Information

CompWell Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som CompWell Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CompWell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-10-23.

CompWell Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-17. Men sedan 2000-10-23 så har CompWell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vikingav. 31, 224 76, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CompWell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6961963.

Malmö arbetar för att bolag som CompWell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CompWell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av elektroniska komponenter för industri- och byggautomation samt utbildnings- och konsultverksamhet inom detta område och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CompWell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Göransson, Jesper -Leifland, Mats Olof -Malmgren, Karin Maria -Olsson, Paul Axel Firman tecknas i förening av -Hartman, Eskil Stefan -Leifland, Mats Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CompWell Aktiebolag och det är följande personer, Malmgren, Karin Maria som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Paul Axel som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Sygel, Kristoffer som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Hartman, Eskil Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Leifland, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot.KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för CompWell Aktiebolag är 556589-5140.