Swevitesse Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Swevitesse Invest Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Swevitesse Invest Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Swevitesse Invest Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-04-06 så har Swevitesse Invest Aktiebolag varit registrerat. Idag är Swevitesse Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Swevitesse Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Swevitesse Invest Aktiebolag så kan ni göra det på 040-159380.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Geine, Carl Henrik Gustav som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Geine, Arvid Robert Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Geine, Gunnel Astrid Elisabeth som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Swevitesse Invest Aktiebolag har 556589-4259 som sitt organisationsnummer.