Malmö Elteknik Productions Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Malmö Elteknik Productions Aktiebolag ska trivas.

Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall konstruera och montera elutrustning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Malmö Elteknik Productions Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Malmö Elteknik Productions Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6714620.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Mats Göran Anders -Åberg, Per Olof.

De som är på något sätt har med Malmö Elteknik Productions Aktiebolag är Jönsson, Mats Göran Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Beran, Ingemar Walter som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjöstrand, Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Malmö Elteknik Productions Aktiebolag har 556588-9010 som sitt organisationsnummer.