SRF Europe AB

Skåne län

Information

SRF Europe AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som SRF Europe AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SRF Europe AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-10-23.

SRF Europe AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-03. Men sedan 2000-10-23 så har SRF Europe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SRF Europe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som SRF Europe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SRF Europe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bensin och oljor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SRF Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SRF Europe AB och det är följande personer, Jönsson, Agne Folke Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Göran Hjalmar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SRF Europe AB är 556588-8772.