Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är ett av dem. Statusen för Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är att Bolaget är aktivt.

Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB ska trivas.

Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla flyteoretisk utbildning och rådgivning, såsom planering och analys av flygning med bemannade såväl som obemannade luftfartyg samt byggteknisk konsultation, projektering, kontroll och besiktning inom bygg-, vvs-, energi- och miljösektorerna samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9547632.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB är Sjöberg, Åsa Linnea som är född 1982 och har titeln VD, Sjöberg, Åsa Linnea som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Sofia Louise som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Oxie Konsult Ceiling And Visibility OKey AB har 556588-4821 som sitt organisationsnummer.