Via Nevilla AB

Skåne län

Information

Via Nevilla AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Via Nevilla AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Via Nevilla AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-03-19.

Via Nevilla AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-10. Men sedan 2002-03-19 så har Via Nevilla AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rabyplan, 216 13, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Via Nevilla AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-150310.

Malmö arbetar för att företag som Via Nevilla AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Via Nevilla AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är köp och försäljning av mark samt uppförande och försäljning av byggnader och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Via Nevilla AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Via Nevilla AB och det är följande personer, Flygare, Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Sven Gunnar Gottlieb som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson Flygare, Eva Heléne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Via Nevilla AB är 556588-3971.