Grön Kraft Städ+Service AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva renhållning, städning, uthyrning av arbets- kraft inom renhållningsyrket samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grön Kraft Städ+Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Grön Kraft Städ+Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-03-27 så skapades Grön Kraft Städ+Service AB och bolaget är har F-skattsedel Grön Kraft Städ+Service AB har haft det sedan 2000-05-15.

Grön Kraft Städ+Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-15

556588-1454 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Grön Kraft Städ+Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Grön Kraft Städ+Service AB så går det att nå dem via telefon på 040-194880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grön Kraft Städ+Service AB är Karatas, Günaydin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karatas, Apaydin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .