Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall marknadsföra, tillverka och sälja kemiska och biotekniska jordbruksprodukter, installera och sälja svavelsyre- filter och andra filter, bedriva djurhälsovård och andra veterinära verksamheter samt idka med nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-03-15 så skapades Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag har haft det sedan 2000-07-19.

Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556587-5605 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-55536135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Monsanto Crop Sciences Sweden Aktiebolag är Lüttmer-Ouazane, Ursula Elisabeth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Per Magnus Andreas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ekelund, Maria Sofia som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .