Diximus AB

Skåne län

Information

Diximus AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Diximus AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Diximus AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

Diximus AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-20. Men sedan 2000-03-27 så har Diximus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 41 B, 216 14, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Diximus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-367940.

Malmö arbetar för att verksamheter som Diximus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Diximus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva heltäckande tjänster inom området personalutveckling såsom framtagning, genomförande och kontinuerlig uppföljning av utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Diximus AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Pallon, Birgitta Maj-Louise -Pallon, Heiti.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Diximus AB och det är följande personer, Pallon, Birgitta Maj-Louise som är född 1954 och har titeln VD, Pallon, Birgitta Maj-Louise som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pallon, Heiti som är född 1921 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Diximus AB är 556587-5365.