ToMaten i Malmö AB

Skåne län

Information

556587-2131 är organisationsnummer för verksamheten ToMaten i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ToMaten i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ToMaten i Malmö AB finns i.

ToMaten i Malmö AB har varit registrerat sedan 2000-03-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för ToMaten i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

ToMaten i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ToMaten i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Bo Mikael

Vill ni komma i kontakt med ToMaten i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-578021 eller genom brev på följande adress:
Österg. 12, 211 25, Malmö

Bolaget skall bedriva café, försäljning av kaffe, vin, öl och diverse mat ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ToMaten i Malmö AB och det är Nilsson, Bo Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Nilsson, Bo Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Bertil Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Jakihep AB som är född och har titeln Revisor,