Kinnarps i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med möbler och annan inredning för kontor, utbildning och offentlig miljö ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kinnarps i Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Kinnarps i Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-03-10 så skapades Kinnarps i Malmö AB och verksamheten är har F-skattsedel Kinnarps i Malmö AB har haft det sedan 2000-07-11.

Kinnarps i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-11

556587-1620 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Kinnarps i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kinnarps i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-143420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kinnarps i Malmö AB är Fristedt, Jenny Camilla Helen som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Danielsson, Gustaf Per-Ola som är född 1957 och har titeln VD, Danielsson, Gustaf Per-Ola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per-Arne Johan Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zinn, Rolf Lars Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .