Gravid Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivande konsultverksamhet, produktion och distribution av diverse trycksaker, handel med värdepapper samt försäljning av reklamartiklar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gravid Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Gravid Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2000-03-22 så skapades Gravid Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gravid Aktiebolag har haft det sedan 2003-10-16.

Gravid Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-16

556586-8642 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Gravid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gravid Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gravid Aktiebolag är Sjöberg, Bo Anders som är född 1969 och har titeln VD, Sjöberg, Bo Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Eva Marie Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .