Pekar Bageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Pekar Bageri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pekar Bageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pekar Bageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pekar Bageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pekar Bageri Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bageriverksamhet, handel med livsmedel, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pekar Bageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Pekar Bageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Pekar Bageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-234651.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pekar Bageri Aktiebolag är Pekar, Eva Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roik, Susanna som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Pekar Bageri Aktiebolag har 556585-8494 som sitt organisationsnummer.