AB Peter Landgren & Co

Skåne län

Information

556585-6191 är organisationsnummer för verksamheten AB Peter Landgren & Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Peter Landgren & Co är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som AB Peter Landgren & Co finns i.

AB Peter Landgren & Co har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Peter Landgren & Co så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

AB Peter Landgren & Co är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Peter Landgren & Co är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AB Peter Landgren & Co så kan ni göra det på telefon genom 040-363680 eller genom brev på följande adress:
LINNÉGATAN 59, 216 14, Limhamn

Bolaget skall bedriva förmedling av villor och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Peter Landgren & Co och det är Landgren, John Peter Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Ines Regina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,