Babyhands AB

Skåne län

Information

556585-5615 är organisationsnummer för företaget Babyhands AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Babyhands AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Babyhands AB finns i.

Babyhands AB har varit registrerat sedan 2000-02-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-12-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Babyhands AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Babyhands AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Babyhands AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Babyhands AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4801255 eller genom brev på följande adress:
Hantverkareg. 18, 211 55, Malmö

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva event-management, konsulting inom musikproduktion och modedesign samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Babyhands AB och det är Allard, Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Allard, Ann-Marie Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Helmfrid, Pär Magnus som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,