Brenntag Nordic Holding AB

Skåne län

Information

556585-4261 är organisationsnummer för verksamheten Brenntag Nordic Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brenntag Nordic Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Brenntag Nordic Holding AB finns i.

Brenntag Nordic Holding AB har varit registrerat sedan 2000-02-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brenntag Nordic Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brenntag Nordic Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brenntag Nordic Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Brenntag Nordic Holding AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att - självt eller genom hel- eller delägda bolag - bedriva internationell produktion och försäljningsverksamhet, främt avseende kemiska produkter, och erbjuda tjänster förenliga därmed, förvärva, äga samt överlåta företag och övriga tillgångar såsom värdepapper och immateriella rättigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brenntag Nordic Holding AB och det är Pieters, Michael Georges som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Pieters, Michael Georges som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holland, Steven Edward som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilzén, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Philip, Marianne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,