Lars Knutsson Humanutveckling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Lars Knutsson Humanutveckling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Lars Knutsson Humanutveckling AB är ett av dem. Statusen för Lars Knutsson Humanutveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Lars Knutsson Humanutveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-02-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lars Knutsson Humanutveckling AB ska trivas.

Lars Knutsson Humanutveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende förändringshantering, humanutveckling och verksamhetsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars Knutsson Humanutveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Lars Knutsson Humanutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Lars Knutsson Humanutveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5439623.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Knutsson, Lars Thure Lennart.

De som är på något sätt har med Lars Knutsson Humanutveckling AB är Knutsson, Lars Thure Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Lisa Johanna som är född 1990 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Lars Knutsson Humanutveckling AB har 556585-1937 som sitt organisationsnummer.