Mr Shoeshine AB

Skåne län

Information

Mr Shoeshine AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Mr Shoeshine AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mr Shoeshine AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mr Shoeshine AB har haft sedan 2000-07-19. Mr Shoeshine AB har funnits sedan och 2000-07-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mr Shoeshine AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Staffanstorpsv. 111, 232 61, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-187272.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mr Shoeshine AB Privat, ej börsnoterat.

Mr Shoeshine AB har idag 556584-8214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mr Shoeshine AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av skoputsmaskiner och entrémattor. Äga och förvalta aktier, utföra administrativa tjänster inom ekonomi och kontor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mr Shoeshine AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björkman, Carl-Johan Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Karin Helena som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .