Toth's Miljö & Transport AB

Skåne län

Information

Toth's Miljö & Transport AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Toth's Miljö & Transport AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Toth's Miljö & Transport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-01-29.

Toth's Miljö & Transport AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-01-25. Men sedan 2001-01-29 så har Toth's Miljö & Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjötorpsv. 23, 236 34, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Toth's Miljö & Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-221145.

Malmö arbetar för att företag som Toth's Miljö & Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Toth's Miljö & Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och konsultationer inom byggnads- och miljöbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med aktier och värdepapper.

Firmatecknare för Toth's Miljö & Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Toth's Miljö & Transport AB och det är följande personer, Toth Mikaelsson, Ferenc Laszlo som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rutberg, Susanne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Lena Jenny som är född 1969 och har titeln Suppleant, Rutberg, Bo Erik Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Toth's Miljö & Transport AB är 556584-6820.