ÖsterCity Service Aktiebolag

Skåne län

Information

ÖsterCity Service Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ÖsterCity Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ÖsterCity Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-01-29.

ÖsterCity Service Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-01-31. Men sedan 2001-01-29 så har ÖsterCity Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Studentg. 1, 211 38, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ÖsterCity Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-103060.

Malmö arbetar för att verksamheter som ÖsterCity Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ÖsterCity Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga, hyra, förvalta och hyra ut fast och lös egendom, syssla med ekonomisk förvaltning och handel med värdepapper, verka inom marknadsföring och IT-konsulting ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ÖsterCity Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ÖsterCity Service Aktiebolag och det är följande personer, Sahlén, Karl Peter Gregor som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Nils Arthur Stefan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ÖsterCity Service Aktiebolag är 556584-5970.