Vargporten AB

Skåne län

Information

556584-3272 är organisationsnummer för företaget Vargporten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vargporten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Vargporten AB finns i.

Vargporten AB har varit registrerat sedan 2000-02-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vargporten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Vargporten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vargporten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vargporten AB så kan ni göra det på telefon genom 040-125640 eller genom brev på följande adress:
S. Tvärv. 16, 245 65, Hjärup

Bolaget skall bedriva rekrytering och ledarutveckling av chefer och specialister, musikproduktion såsom management, projektledning och rådgivning, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vargporten AB och det är Andersson, Leif Ronny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell-Arne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Ekberg, Hans Daniel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Holm, Anette Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kent Yngve Tommy som är född 1960 och har titeln Revisor, Revideco AB som är född och har titeln Revisor